Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@16:15:01 GMT

روایت سرباز فداکار از حمله تروریستی اهواز

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۰۹۵۴

به گزارش ایلنا، سیدعلی ضیاء مجری «فرمول یک» میزبان مجتبی محمدی سرباز قهرمانی بود که تصاویر فداکاری او در جریان حمله تروریستی به رژه اهواز در فضای مجازی منتشر شده بود.

محمدی در سخنانی درباره خود توضیح داد: ۲۵ ساله‌ام و قبل از اینکه به سربازی بیایم درس می‌خواندم و کار می‌کردم. اهوازی هستم، دوران آموزشی‌ام در شیراز بود و خدمتم را در اهواز می‌گذرانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از آن اتفاق در چند رژه شرکت کرده بودم، یک بار رژه رونده و بار دیگر راننده موتور چهارچرخ بودم. در آن مراسم هم مسئول ژنراتور برق جایگاه بودم.

وی درباره لحظه وقوع حمله تروریستی گفت: من بالای ماشین‌هایی که پشت جایگاه بودند ایستاده بودم تا رژه را تماشا کنم. سه تا گروهان که رژه رفتند، حمله شروع شد. ساعت از ۹ گذشته بود. اول که تیراندازی شد فکر کردیم مانور سپاه است اما بعد متوجه شدیم چه فاجعه‌ای رخ داده است.

این سرباز قهرمان ادامه داد: حاضران در رژه مهمانان ویژه و خانواده‌های شهدا و ارتش و سپاه و نیروی انتظامی بودند. تروریست‌ها هم با لباس مبدل نظامی آمده بودند و آن ساعت مشغول تیراندازی شدند. در واقع آنها پشت سر من بودند و مردم را شهید می‌کردند. در آن لحظه خودم را از آن بالا به پایین پرت کردم. سینه خیز خودم را پنهان کردم و بعد که تیراندازی شدت گرفت از زیر جایگاه به سمت مسیر رژه روندگان رفتم. آنجا دیدم خانمی دراز کشیده که یک بچه ۴ ساله زخمی با او است و کودک دیگری هم دراز کشیده بود که تیر به او نخورد.

وی افزود: آن خانم داد می‌زد و کمک می‌خواست، گلوله به پای پسرش اصابت کرده بود و دخترش هم گریه کنان پیش برادرش بود. شال دختر را گرفتم و پای برادرش را بستم. او را به جای امن رساندم. دفعه بعد هم آن خانم و سپس دخترش را که عکس آن در فضای مجازی منتشر شد به آمبولانس رساندم. آن دختر خواهر محمدطه بود. در این مسیر که می‌رفتیم و می‌آمدیم گلوله از چپ و راست و بالا و پایینمان می‌گذشت.

این سرباز ارتش گفت: متاسفانه آن پسربچه زنده نماند. من آن لحظه فقط گریه می‌کردم و مجروحان را بلند می‌کردم و به آمبولانس می‌بردم ازجمله آن جانبازی که در آمبولانس شهید شد.

محمدی تاکید کرد: همه می‌خواستیم مردم بی گناه و زن و بچه‌ها را نجات بدهیم. ازجمله خواهر محمد طه که گریه هم می‌کرد. دست او را گرفتم و فقط به او گفتم بدو. در راه برادر سپاهی را دیدم که کلاه او را گرفتم و روی سر آن دختر گذاشتم که بی‌حجاب نباشد. گوشی آن سپاهی را هم گرفتم و به پدر محمد طه زنگ زدم و گفتم همسر و پسرت تیر خورده‌اند و دخترت هم تنها است. او هم سرکار بود و آمد.

وی که مدام می‌گفت هرکاری کرده‌ام وظیفه‌ام بوده است، در پایان برنامه مدال و نشان «فرمول یک» را دریافت کرد.

«فرمول یک» با اجرا و تهیه‌کنندگی سیدعلی ضیاء شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت ۱۷:۴۰ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حمله تروریستی اهواز فرمول یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی

به گزارش همشهری آنلاین، پس از انتشار گزارش پُر ابهام و سؤال بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی، شاهد آن هستیم که عده‌ای از مخالفان جمهوری اسلامی که متأسفانه بعضی از آنان از منتسبین به این دختر نوجوان هستند، فرصت را غنیمت دیدند تا بار دیگر با بی‌اخلاقی‌های خود نفرت‌پراکنی‌های شخصی و سیاسی‌شان را در فضای مجازی عملی سازند و دست به افشاگری درباره یکدیگر بزنند. درباره برآمدن موضوع نیکا شاکرمی و برخی بی‌اخلاقی‌ها که رسانه‌های بیگانه یا نیروهای ضدجمهوری اسلامی در این بین مرتکب می‌شوند، با داوود طالقانی تحلیلگر رسانه و علوم اجتماعی گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

سرگیجه رسانه‌ای در قبال نیکا شاکرمی

طالقانی در ابتدا گفت: در قبال موضوع نیکا شاکرمی ما با دو گونه برخورد و مواجهه، روبه‌رو هستیم. در مواجهه اول کسانی قرار دارند که روایت رسمی جمهوری اسلامی را پذیرفتند و از این منظر گزارشات مربوط به موضوع به فوت نیکا شاکرمی را از تریبون‌های رسمی نظام می‌پذیرند و موضع مشخص و معینی در این زمینه دارند.

وی افزود: اما از آن سو ما با یک نگرش مشوّش روبه‌رو هستیم. اساساً ما در فضای پساحقیقت حضور داریم که در آن این قدرت‌های سیاسی و سوگیری‌های مربوط به جدل‌های رسانه‌ای است که روایت از یک موضوع را در دست می‌گیرند. اگر قرار باشد، روایت رسانه جمهوری اسلامی را به خاطر اینکه وابسته به دولت ایران است یا رویکردی ایدئولوژیک دارد، کنار بگذاریم، به تبع این موضوع، ملزم هستیم که روایت رسانه وابسته به وزارت امور خارجه بریتانیا و رسانه‌های تغذیه شده از پول رژیم صهیونیستی را هم به همین دلیل کنار بگذاریم و نپذیریم؛ چراکه آنان هم وابسته بوده و به نوعی تریبون یک نگرش خاص محسوب می‌شوند. چه دلیل موجهی وجود دارد در چنین فضایی که هر دو روایت و رسانه، دارای سوگیری و ایدئولوژی مشخص هستند ما روایت یکی را پذیرفته و روایت آن دیگری را کنار بگذاریم؟

کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان

این تحلیلگر رسانه‌ای ادامه داد: مضاف بر آنچه گفته شد، اخیرا با توجه به گزارش بی‌بی‌سی بار دیگر موضوع نیکا شاکرمی و حتی بیان موضوعات خصوصی این دختر نقل مطبوعات و رسانه‌های بیگانه خارج از کشور و رسانه‌های غیر رسمی در فضای مجازی شده است. اینکه برخی از گروه‌های سیاسی برای پیگیری اهداف خود دست به افشا و انتشار مسائل خصوصی این دختر می‌زنند کاری غیر اخلاقی است. حتی گاهی این بی‌اخلاقی‌ها از سوی خویشان او صورت می‌گیرد. طبیعی می‌نماید که هر کس در خصوصی‌ترین زوایای زندگی‌اش با خانواده و خویشان خود دارای چالش‌هایی باشد؛ حال وقتی عده‌ای از این فرصت برای پیاده‌سازی عقده‌های سیاسی و پیگیری‌ نزاع‌های سیاسی استفاده کنند، کفتارهای سیاسی به حساب می‌آیند که از نام و تصویر این دختر می‌خواهند استفاده کنند.

دفاع جمهوری اسلامی از حقوق نیکا شاکرمی

طالقانی گفت: بیان این مسائل شخصی باید طبق قانون مورد برخورد قرار گیرد، کما اینکه جمهوری اسلامی تا به اینجای کار از حقوق این دختر دفاع کرده و برخی روزنامه‌نگاران که اطلاعات کذب را در این باره افشا کرده بودند را بازخواست کرد. البته لازم است این برخورد در موضوعات ولو درست نیز صورت پذیرد، چرا که مربوط به حوزه شخصی این دختر است.

کد خبر 849473 برچسب‌ها خبر ویژه رسانه‌ خارجی رسانه - سواد رسانه‌ای

دیگر خبرها

  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • روایت یک معلم فداکار در گیلان
  • دریچه‌های فاضلاب خیابان ادهم اهواز و دردسر‌های آن برای رانندگان به روایت فیلم
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت